lauantai 20. elokuuta 2011

Synttäripiknik

Iris täyttää huomenna vuoden! Sen kunniaksi vietimme molemmat koko päivän "lomaa" (eihän meillä kummallakaan varsinaista nine to five -päiväduunia ole, mutta välillä tuntuu siltä, että tutkijat/kääntäjät/freelancerit eivät ole vapautensa vastapainoksi täysin lomalla koskaan). Kävimme kahdessa museossa ja kävelimme pitkät pätkät Helsingin merellisissä maisemissa, ja nälän kurniessa kävimme eväiden kimppuun. Tässä eväskorimme sisältö: itse leivottuja sämpylöitä tomaatti-, kesäkurpitsa-, kipparijuusto- ja basilikatäyteillä, Frezzaa (tämä sentään vain aikuisille), Smuuti-smoothieita (oikein kiva vaihtoehto varsinkin sokeroiduille mehuille että yleensä todella kalliille smoothieille) sekä maustamaton Alpro soya -jugurtti, Iriksen uutta herkkua.


Pieni piknikkaaja vauhdissa. Tein muuten sämpylöitä sekä ihan normaaleita että Irikselle minikokoisia, jotta hän kerrankin saisi itselleen sopivan kokoisen minipurilaisen eikä aina vain jättileipien riekaleita. Hauska idea!


Vuoden iässähän lapsi saa neuvolan mukaan alkaa syödä samaa ruokaa kuin muukin perhe, ellei nyt . Iris on jo aika pitkään syönyt melko samaa sapuskaa kuin mekin, joten mitään kovinkaan suuria dramaattisia muutoksia ei ole luvassa.

1 kommentti:

  1. Onnittelut 1-vuotiaalle sankarille! <3 Kuulostaa myös hyvältä piknikiltä.

    VastaaPoista