sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Iriksen äitienpäivä

Iris sai äitienpäivän kunniaksi vaihtelua aamupalaansa (kuten me aikuisetkin): hän sai herkutella Fazerin Real-leivällä (joka on pehmeän sisuksensa ja 0,7 % suolapitoisuutensa vuoksi suositeltavaa herkkua kaikille sormiruokailijoille ja muillekin) sekä ensimmäistä kertaa vadelmilla. Kotimaisia marjoja saa tietysti valitettavasti vielä odotella jonkun aikaa, mutta koska Iriksen toinen kotimaa on Espanja, nämä espanjalaiset vatut eivät olleet kovinkaan kaukana kotimaisuudesta. Lisäksi on vielä hehkutettava aikuisten äitienpäiväherkkuja: Stockan herkusta saa aivan valtavan mainioita pretzeleitä, siemencroisantteja sekä pienen kotijuustolan tyrnijugurttia!

2 kommenttia:

  1. Myöhästyneet onnittelut ensimmäisen äitienpäivän kunniaksi, Riie! :)

    Olen muuten myös ihastunut Stockmannin Herkun siemencroisantteihin ja Kotijuuston lähiruokajogurtteihin, ennen kaikkea vaniljaan ja karpaloon (tyrnistä en pidä). Ostin tänään torilta kesän ensimmäiset herneet, nam!

    VastaaPoista
  2. Aah, mäkin olisin halunnut karpaloa, mutta se maku oli loppu! Odotan myös innolla kesän herkkuja... otin tänään vähän esimakua ostamalla torilta vadelmia (vaikka eivät suomalaisia olleetkaan!)!

    VastaaPoista