keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Smoothieta vauvalle, (raaka)suklaamoussea vanhemmille!

Kun on kiire, täytyy tehdä nopeaa ruokaa. (Aina mieluummin pikaista kotiruokaa tai ulkona syömistä kuin eineksiä!) Olen viime aikoina hurahtanut raakaruokaan ja erityisesti raakasuklaaseen. Se itse suklaa on vielä tekemättä, mutta onneksi superterveellisestä raakakaakaojauhostakin saa aikaan vaikka mitä! Ja varmasti mousse on oikein hyvää ihan tavallisellakin tummalla kaakaojauhollakin (kunhan ei vain erehdy käyttämään niitä kaupan sokeroituja lisäainecocktaileja). Tänä iltana pyöräytimme pikapikalinssikeiton sekä jälkiruoaksi maanmainiota raakasuklaamoussea, jonka esiaste oli Iriksen smoothie. Lopputulos oli niin kermainen, ettei ikinä olisi uskonut, ettei tässä oikeasti ole sokeria tai maitotuotteita. Siis näin:

(Raaka)suklaamousse


1 avokado
1 banaani
tilkka jotakin kasvismaitoa/raikasta vettä 
n. 3 rkl (raaka)kaakaojauhetta


Kuori hedelmät ja aja esimerkiksi sauvasekoittimella tasaiseksi. Notkista tarvittaessa tilkalla kasvismaitoa/vettä. Ota vauvan annos syrjään ja lisää aikuisten annoksiin kaakaojauhe. Sekoita sileäksi ja tarjoile.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa aika herkulta, pitää ehdottomasti testata! Kiva blogi sulla, ehkä mä löydän täältä sitä kadonnutta motivaatiota hyvin syömiseen. :)

    VastaaPoista