lauantai 10. maaliskuuta 2012

Hyvää pikaruokaa


Tämä viikonloppu on taas ollut yhtä hulinaa, joten piti turvautua kaikkien pikaruokien äitiin: hampurilaisiin! Olen kuitenkin aina ollut sitä mieltä, että hampurilaiset ovat ihan kunnon ruokaa, jos ne vaan kokoaa oikein ja välttää ylimääräistä rasvaa ja suolaa. Tässä Iriksen ensimmäinen hamppari:

2 pientä palaa leipää (meillä sattui olemaan tätä)
1 juustoviipale
hiukan tomaattipyrettä/tomaattikastiketta/vähäsuolaista ketsuppia
salaatinlehti
viipaloituja kirsikkatomaatteja ja sipulia ohuina suikaleina 
pari ohutta tofuviipaletta (esim. tämä Alpron tofu on täysin suolatonta, mutta itse olen täysin koukussa tähän kylmäsavutofuun)

Kokoa hampurilaiseksi ja herkuttele koko perheen voimin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti