perjantai 31. elokuuta 2012

Omin pikku käsin!

Olen täällä kehunut kuinka hienosti Iris syö jo kokonaan haarukalla ja lusikalla, mutta yksi ruoka (herkkujen herkku, spagetti) vedetään vielä käsin. Tähän herkulliseen pastakastikkeeseen tuli noin 250 g pieneksi pilkottua lohifileetä joka ruskistetaan pannulla, sitten purkillinen kaurakermaa (lehmänkerma käy tietenkin yhtä hyvin) ja pari ruokalusikallista maissijauhoa, joiden annetaan kiehahtaa kermassa. A vot!

3 kommenttia:

 1. Meillä menee spagettikin haarukalla, kunhan ensin pilkon sen pienemmiksi pätkiksi :) Pitääkin joskus kokeilla tuota ohjetta ainaisen spagetti+jauhelihakastike -yhdistelmän sijaan...

  VastaaPoista
 2. Kannattaa kyllä kokeilla! Jos tosiaan haluaa välttää suolaa (valmiit suikaleet tms. ovat usein todella suolaisia, jopa 3%!) kannattaa ostaa valmis filee, joka tietenkin on suolaton, ja pilkkoa sitten vain se.

  VastaaPoista
 3. Heissan!
  Olen lähihoitaja opiskelija, ja teen lopputyötä sormiruokailusta. Lopputyöhön kokoan "keittokirjan" lempisormiruoista. Teidän blogissa on hauskoja reseptejä liittyen sormiruokailuun. Jos teidän pienokaisella on joitakin lemppariruokia/reseptejä ja haluaisitte jakaa niitä muillekkin. Voit lähettää viestä osoitteeseen ash_tshiu94@hotmail.com jos kinnostuit. :)

  VastaaPoista