lauantai 18. helmikuuta 2012

TalkMuru, suurin rakkautemme!

 Tiedätte varmaan jo, että Iris ei syö aamuisin puuroa toisin kuin neuvolan täti käskee. Nyt olemme kuitenkin löytäneet hauskan ja erittäin sormiruokaystävällisen aamiaisvaihtoehdon, jota Iris rakastaa yli kaiken: suomalaiset TalkMurut, jotka sisältävät vain suomalaista kauraa, ohraa ja ruista - ja suolaa vaivaiset 0,9%! Ei mitään muuta. Pakkauksen sivussa on myös se erittäin kiinnostava aukko, josta voi työntää ylimääräiseksi jääneitä muruja takaisin...

7 kommenttia:

 1. Älä välitä tuosta puuro-neuvolantädistä! Meilläkään ei ole koskaan syöty aamu- eikä iltapuuroa. Tai no joskus on yritelty, mutta ei kun ei!

  VastaaPoista
 2. Mun on pitänyt myös ostaa näitä mutten koskaan muista merkata ostoslistaan. Meillä maistuu aamupuuro aina välillä mutta yleensä aika huonosti, niin näitä voisi kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Heippa! Me muutimme juuri Englantiin ja mukaan ostettiin monta pakettia TalkMuruja :) Suomessa on kyllä ihanaa se, että yhdestä kaupasta saa melkein kaiken ja valikoimaa on hurjasti ja joka ruokavalioon. Tuo herherouhe on myös minun suosikkikamaa.

  VastaaPoista
 4. Joo, en välitä! :) Olen iloinen niin kauan kuin iltapuuro maistaa, ja sekin mun mielestä Suomessa on vähän yliarvostettu instituutio. Kyllä puurolle täytyy joskus olla muitakin vaihtoehtoja -- vaikkapa tosiaan ihanat TalkMurut, suosittelen kyllä!

  Ja Maija, kivaa Englannissaoloa! Sieltä ei varmaan tosiaan saa mitään TalkMuruihin verrattavaa, mutta toisaalta siellä on kaikkia muita ihania herkkuja, tulee mieleen ainakin Alaran pyörryttävän hyvät myslit, joita aina tilaan tuliaisiksi Englannin-kävijöiltä!

  VastaaPoista
 5. Oooh, kiitos vinkistä! :) Ollaan vasta viikko täällä oleiltu, joten en ole kovin hyvin perillä vielä mistään ruoka-asioista.

  VastaaPoista
 6. Hei, olisin kysynyt saako näitä muroja ihan tavallisista supermarketeista?

  VastaaPoista
 7. Hei vain! Saa ainakin S-marketeista ja Prismoista. TalkMurujen vieressä on muuten (muovisessa pussissa) hämäävästi ihan samanoloisia rinkulan mallisia suomalaisia täysjyvämuroja, mutta niissä on paljon sokeria!

  VastaaPoista