perjantai 27. tammikuuta 2012

Sokeriton huijausjäätelö

Iriksellä on taas tilauksessa yksi kulmahammas, joten lämmin iltapuuro on nyt jo parina iltana ollut kertakaikkiaan out. Jäätelö on hänen suosikkiasiansa koko maailmassa, joten loihdin tällaisen muka-jäätelön, joka oikeasti ei ollut jäätelöä nähnytkään. Kjäh kjäh! Suosittelen kokeilemaan tätä jopa terveyshenkisille aikuisille, oli todella hyvää - ja yllättävän jäätelöistä!

Huijausjäätelö


1 prk kreikkalaista (tai muuta) maustamatonta jugurttia, ei rasvatonta!
1 prk valinnaista hedelmäsosetta (jos käytät kaupan hedelmäsoseita, tsekkaa että sose on mahdollisimman täyttä hedelmää! Espanjassa myydään tällaisia hyviä 100% omenasoseita, mm!)
1-2 rkl kauraleseitä
1 rkl hunajaa (jos lapsi on yli yksivuotias) tai agavesiirappia


Sekoita ainekset sekaisin ja anna olla pakkasessa noin tunnin ajan. Sekoita vielä kerran uudelleen, laita hetkeksi pakkaseen ja tarjoile.

...joku sentään vielä näinä hammastuskaisina päivinäkin maistuu!

4 kommenttia:

  1. Myös pakastetusta banaanista saa tosi hyvän, myös isoille maistuvan jätskin. Pakastus paloina ja sitten antaa vähän aikaa sulaa. Surauttaa soseeksi. Voi maustaa marjoilla, kaakaolla, vaniljalla...

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Ja kiitos myös aivan ihanasta blogista, jota olen tässä viime päivinä inspiraation vallassa lueskellut...

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa lukijaksi :) Viimeaikoina ruuanlaitto on ollut aika minimissään, sillä meidänkin Pieni on ollut sairaana. Tosiaan jätski on silloin ainoa, mikä maistuu.

    VastaaPoista
  4. Hei! Tämä linkki onkin sinulle ehkä jo tuttu, minulle se oli uusi sivusto. Mutta paljon hyödyllistä tietoa!

    VastaaPoista