tiistai 26. huhtikuuta 2011

Arkipastaa

Pitäisi varmaan osallistua Uuden mustan Jämäkokki-kilpailuun (ideana on tehdä jääkaapin perukoilta löytyvistä aineksista niin herkullista ruokaa kuin mahdollista), kun loihdin tänään niin simahtaneen näköisistä tarpeista näin herkullista ruokaa. Iriskin tykkäsi!

Herkullinen kasvis-fetapasta

2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
2 paprikaa, mielellään erivärisiä
1 munakoiso
1 kesäkurpitsa
6 tomaattia
1/2 pakettia fetaa (lisätään pannulle vasta kun vauvan annos on otettu erilleen)
tuoretta basilikaa ja mustapippuria

lisäksi pastaa (meillä suolattomassa vedessä keitettyä täysjyväpenneä, joka menee mukavasti vauvan nyrkkiin)

Pilko kaikki ainekset tomaattia lukuunottamatta sopivankokoisiksi paloiksi ja heitä pannulle oliiviöljyyn paistumaan. Kun kasvikset ovat sopivasti pehmentyneet, lisää mukaan tomaatti. Kääntele varovasti, jotteivät tomaatinpalat hajoa. Anna maustua pari minuuttia ja lisää ennen tarjoilua (ja vauvan annoksen erottamista) vielä feta. Sekoita juuri keitetyn pastan joukkoon. Ripottele päälle tuoreita basilikan lehtiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti